NB I

Rebrov szerint a játékosoknak a futballal kell foglalkozniuk, nem a statisztikával

A Fradi ukrán edzője a szurkolókra is kitért.

A Ferencváros a Kisvárda ellen folytatja menetelését az NB I-ben. Szerhij Rebrov, a Fradi vezetőedzője a meccs előtti sajtótájékozatón kiemelte, lényegében megtiltotta játékosainak, hogy a statisztikával foglalkozzanak, mivel a Haladás ellen sem úgy sült el a dolog, mint ahogy azt a papírforma mutatta volna:

A játékosaimnak a futballal kell foglalkozniuk, nem a statisztikával – írja a fradi.hu. A Haladás utolsó helyen állt, mégis legyőzött minket. Az előző fordulók számai már nem érdekesek, arra kell koncentrálnunk, hogy a saját játékunk megfelelően működjön.”

A kőkemény nyilatkozatairól ismert ukrán tréner arról is beszélt, mekkora motivációt jelent számukra a hazai pályáa előnye:

Nem tudom, hányan jönnek ki a Kisvárda elleni meccsen, de ha csak 100 ember támogatna minket a lelátóról, az ő bizalmukat is meg kell hálálnunk. Persze nem kételkedem abban, hogy ennél sokkal többen buzdítanak majd minket. Egyébként is komoly céljaink vannak, meg akarjuk nyerni a bajnokságot, a cél felé vezető úton pedig mindig a következő mérkőzés a legfontosabb, tehát jelenleg a Kisvárda elleni összecsapás.”

Maradva az NB I-nél, egészen döbbenetes, hányan járnak magyar bajnoki meccsekre, mutatjuk az adatokat.

Címlapkép: fradi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik