NB I

Pogbával a kezdőben nyert a Fradi, Rui Pedro volt a nyerőember

Felkészülési meccsen fogadták a zöld-fehérek a másodosztályú ellenfelüket.

Péntek délután a másodosztályú Budafoki MTE csapatát fogadta a Ferencvárosi TC a népligeti sporttelepen. Ha már Fradi: olvastad, melyik válogatott játékost igazolták le Rebrovék?

A fradi.hu beszámolója szerint a felkészülési találkozón végig a zöld-fehér csapat játszott fölényben, ez pedig a 18. percre érett góllá:, amikor is Georgijevics lapos beadása után Rui Pedro volt eredményes.

A most futó bajnoki szezonban eddig egyetlen percet sem játszó portugál játékos elemében volt, a második félidőben Rodriguez szöglete után fejjel is bevette a vendégek kapuját.

Később Rui Pedro gólpasszt is jegyzett, beadása után Finnbogason passzolta a kapuba a labdát. A 82. percben szépített a Budafok, de a Fradi győzelme így sem forgott veszélyben. Az NB I-es csapatban pályára lépett a világbajnok Paul Pogba testvére, Florentin Pogba is, aki a próbajátéka alatt most mutatta meg magát először meccsszituációban is.

FTC–Budafoki MTE 3-1 (1-0)
FTC: Holczer – Takács Zs., Frimpong, F. Pogba, Csernik – Rui Pedro, Sigér, Leandro – Lovrencsics B., Finnbogason, Georgijevics.
Csereként  pályára lépett a Fradinál: Lanzafame, Rodriguez, Varga Á., Novák, Bene, Buzás
A Fradi gólszerzői: Rui Pedro (18., 66.), Finnbogason (74.)

címlapfotó: fradi.hu

Olvasói sztorik