NB I

Hemingway: Meg kell halnom, mielőtt szobrot állítanak nekem a Bozsiknál?

A Honvéd tulajdonosa reagált az elhunyt Leicester-elnök emlékművére.

Újabb hangzatos vloggal jelentkezett a Digi Sport Reggeli Start című műsorában a Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway, aki szót ejtett a halála után szobrot kapó Leicester-tulajdonosról is. Ez is az NB I-ben történt: hússzoros válogatott, jól csengő név érkezik a Fradihoz.

Mint ismert, múlt héten a Premier League-ben szereplő Leicester City hivatalos közleményben jelezte, hogy szobrot emel a helikopter-balesetben elhunyt egykori tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha emlékére, ez a gondolat pedig elkezdte foglalkoztatni a kispesti tulajdonost is.

Olvastam, hogy a csapat szurkolói és a klub összedobnak pénzt, hogy szobrot állítsanak a Leicester volt tulajdonosának. Felmerült bennem a kérdés és elgondolkodtam azon, hogy meg kell halnom, mielőtt nekem is szobrot állítanak itt a Bozsiknál? Nem lehetne szobrot, amíg élek? – így Hemingway.

A Honvéd tulajdonosa kitért Kassai Viktor óriási hibájára is, amikor a Manchester City–Sahtar Doneck Bajnokok Ligája-összecsapáson tizenegyest ítélt Sterling földbe rúgásánál. Hemingway szerint a játékvezetői tévedés benne van a futballban, ezért még nem kellene ráugrani a játékvezetőkre.

címlapfotó: honvedfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik