NB I

Hármat lőtt a Vidi, N’Gog-góllal ment tovább a Honvéd a kupában

Ott vannak a legjobb 32 között.

A Magyar Kupában két meccset rendeztek ma 18 órától: a Budapest Honvéd az NB III-as Jászberényi FC otthonában nyert szűken, a Vidi FC pedig egy gyors gólváltás után győzött Vácott. A korábbi meccsek eredményeit itt találod!

A Honvéd meccsén az egyetlen találat a 4. percben született: Kovács Nikolasz passzolt az alapvonal közeléből keresztbe a kapu előtt, a hosszú oldalon üresen lévő David N’Gog pedig nem hibázta el a ziccert (0-1). A klub Facebook-oldala szerint a mérkőzés nagy részében a Honvéd játszott fölényben, azonban a második gólt nem sikerült belőniünk, így a utolsó percekig izgulnunk kellett, és Horváth András védéseire is szükség volt a sikerhez.

A Vidi a 8. percben jutott előnyhöz a klubhonlap tudósítása szerint: Hangya durálta neki magát és lőtt 23 méterről, a labda a kapu bal oldalában kötött ki (1-0). Ezt egy perc alatt kiegyenlítették a hazaiak: Murai elől pattant Zsolnaihoz a labda, aki átvette és 12 méterről laposan kilőtte a jobb alsót (1-1). Fél óra telt el, amikor egy beadás Scsepovics előtt lepattant, majd Hodzic elé pattant, aki öt méterről lőtt Halasi kapujába (2-1). A végeredmény az 58. percben alakult ki: Hangya beadását Marko Scsepovics csúsztatta be (3-1).

Eredmények, Magyar Kupa, 7. forduló:

Jászberényi FC (NB III)–Budapest Honvéd 0-1
Vác FC (NB II)–Mol Vidi FC 1-3

Címlapkép: molvidi.hu

Olvasói sztorik