NB I

A Fradi költségvetését emlegette a DVTK-edző a vereség után

Fernando Fernández szerint a játékosok megmutatták a karakterüket, mindent kiadtak a pályán.

Az NB I 12. fordulójában a DVTK csak a helyzetek kialakításáig jutott, miközben az FTC gólokat lőtt az első félidőben. A második játékrészt is góllal kezdte az ellenfél, végül Branko Mihajlovics büntetőből szépített, kialakítva a 4-1-es végeredményt.

A meccsről már megmutattuk a mesterhármasig jutó Böde Dániel első találatát, ahogyan azt a kendőzetlenül őszinte nyilatkozatot is, amelyet az FTC-edző Szerhij Rebrov mondott a sajtótájékoztatón.

A DVTK mestere, Fernando Fernández is elmondta véleményét a meccsről, felemlegetve az FTC költségvetését.

Az első félidőt látva nehezen hihető, hogy háromgólos hátrányban vonultunk a szünetre. Végső soron az a foci lényege, hogy a labdát a hálóba juttasd, ebben pedig nem vagyunk jók. A helyzetek kialakítása már sikerült a térség egyik legjobb csapata ellen, de nem tudtuk értékesíteni őket, ezért nem lehetek elégedett. Sokat kell fejlődnünk a helyzetkihasználásban, mert ötből legalább egyet illett volna belőni. Egy hozzánk hasonló helyzetben lévő csapatnak nem könnyű az FTC ellen játszani, de a játékosok megmutatták a karakterüket, mindent kiadtak a pályán. Nekünk nem drága játékosok igazolásával, hanem más módon kell felvennünk a vetélytársakkal a versenyt. A mai napon kisebb különbség volt a pályán a két csapat között, mint amekkora különbség van a két klub költségvetése között. A folytatásban pontokat kell szerezni, meccseket nyerni, mert eddig 12-ből csak 1-szer győztünk. Csak egyet tehetünk, bízunk a játékosokban, hogy beérik a munka, a sok munka, a még több munka. A csapat életben van, egy meccsre, két pontra állunk a vonaltól, és még csak most kezdődött a második kör. Biztos vagyok benne, hogy a DVTK jövőre is az élvonalban szerepel – idézi őt a dvtk.eu.

Címlapkép: dvtk.eu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik