NB I

Gól szögletből? Bódi boldog, hogy a meccs után mindenki megveregette a vállát

A Debrecen játékosa mesélt a nem akármilyen találatról.

A DVSC szombaton újabb győzelmet aratott a Nagyerdei Stadionban, ahol a Paks ellen 2-1-es sikert aratott. Ráadásul nem is akármilyen góllal, ugyanis a középpályás Bódi Ádám az utolsó percben szögletből talált be. Érdemes megnézni a csodagólt! A lefújást követően a győztes találat szerzője nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak.

– Kapura rúgok minden pontrúgást, és persze mérges vagyok, ha esetleg nem találok célt. Az első félidőben is volt egy próbálkozásom, igaz, nem szögletből – akkor nem sikerült gólt rúgnom. A pontrúgások egy csapat életében nagyon fontosak, főleg ilyen helyzetben, mint most, amikor a második félidőben kicsit leült a játékunk. Érthető, hogy a Paks kicsit ránk jött, de hál’ Istennek az utolsó percben a szögletből szerzett gólommal meg tudtuk nyerni a mérkőzést. Azért volt fontos a győzelem, mert a paksiak előttünk álltak a tabellán, így mondhatni, hogy ez a meccs hatpontos találkozó volt – fogalmazott Bódi Ádám.

– A 60. percig abszolút kézben tartottuk az összecsapást, onnantól kezdve azonban kiegyenlítettebbé vált a játék, elérkezett a holtpont és egy kicsit megfáradtunk. Majd következett Simon pontrúgás utáni egyenlítő találata, ami megfogott bennünket. Készültünk is erre, hiszen tudtuk, hogy a Paks több variációt szeret elsütni egy meccsen, ezért is idegesítő, hogy ebből kaptuk a gólt. De sikerült javítani, még ha egy ilyen szokatlan góllal is. Boldog vagyok, hogy a meccs után mindenki megveregette a vállam, mindenkinek tetszett ez a találat. Többen mondták, hogy nem láttak még ilyet, nekem is ez volt az első – zárta szavait Bódi a Hajdú-bihari Naplónak.

Címlapkép: dvsc.hu

Olvasói sztorik