NB I

Bementek a Haladás-szurkolók a csapat öltözőjébe

A lelkesítés sem hozott szerencsét a Vidi elleni bajnoki előtt.

Mint már megírtuk, a címvédő MOL Vidi FC 2-0-ra nyert a Haladás vendégeként az NB I 11. fordulójában. A meccs legfurcsább jelenete a földre vetődő Hali-edző, Horváth Ferenc nevéhez fűződött, míg az első gól Király Gábor nagy hibája, a második Pátkai Máté remek tekerése miatt maradt emlékezetes. 

A Haladás honlapja beszámolt a meccs előtt történtekről is. Mint írják, a csapat vezetőedzője a héten találkozott három vezérszurkolóval, Horváth Ferenc ugyanis korábban már jelezte, szívesen beszélget a drukkerekkel.

Sőt közvetlenül a Vidi FC elleni összecsapást megelőzően három vezérszurkoló a Green White Army, a Haladás Szurkolói Kör és a Green Keyers Gents képviseletében a csapat öltözőjében is látogatást tett, Horváth invitálta meg őket. A drukkerek a meccs előtti percekben támogatásukról biztosították a játékosokat, akik szintén megígérték, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek.

A honlap szerint mindkét fél betartotta a szavát: a zöld-fehérek nem kis meglepetésre könnyen legyőzhették volna a bajnoki címvédő fehérváriakat, eközben a lelátón pillanatnyi szünet nélkül drukkoltak a szurkolók.

Címlapkép: haladas.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik