NB I

Priskin optimista, úgy véli, Horváth Ferenccel megindul felfelé a Haladás

A Haladás támadója úgy érzi, már az előző bajnokin is látszott Horváth Ferenc munkája.

Sereghajtóként várja az OTP Bank Liga folytatását a Szombathelyi Haladás, amely kilenc forduló alatt csupán egyszer tudott nyerni a bajnokságban. A zöld-fehérek kispadján a múlt héten változás történt: a menesztett Michal Hipp helyére a Balmazújvárostól távozó Horváth Ferenc érkezett, ám az első meccsén ő sem tudott csodát tenni, a Hali odahaza 2–1-re kikapott a Pakstól.

Barcelonában átnevezték a Wembley Stadiont, elég menő lett az új név
A győztes BL-meccs kreatívvá tette a katalánokat.

A vasiak egyetlen találatát a múlt szombati összecsapáson a szezonban négy gólnál járó Priskin Tamás lőtte. A Ferencvárostól kölcsönben érkező támadó a Rangadónak beszélt a találkozóról és a Haladás gyenge szereplésének okairól.

Megszereztük a vezetést, és olyan érzésem volt, hogy megnyerhetjük a mérkőzést – kezdte a csatár. – Sajnos a végén megint nem koncentráltunk eléggé, elkerülhető gólt kaptunk. Úgy érzem, hogy ezen a meccsen már sok pozitívumot mutattunk az elmúlt hetekhez képest, erre kell építenünk. Egy győzelem nagyon jót tenne a csapatnak, hogy újra visszakapjuk az önbizalmunkat. Ha ez meglesz, akkor az egész átfordulhat, és utána jöhetnek a szebb eredmények is.

Az NB I utolsó helyén szerénykedő csapat öltözőjében bizonyára nem felhőtlen a hangulat, ám a nyáron érkező 63-szoros magyar válogatott támadónak nem volt gondja a beilleszkedéssel.

– Jól érzem magam Szombathelyen. Természetesen bízom a jobb szereplésben, de a társaságra nem lehet panasz, könnyen elfogadtak a társak.

www.haladas.hu

A 32 éves csatár már dolgozott együtt az újdonsült vezetőedzővel, Horváth Ferenccel, és bízik benne, hogy vele elkezdenek végre meccseket nyerni.

– Minden edzőnek más az elképzelése. A korábbiakban már dolgoztam együtt Horváth Ferenccel. Úgy érzem, hogy jól halad a munka, ami már a hétvégén is meglátszott. Bízom benne, hogy ez pozitív eredménnyel is fog párosulni, és elkezdjük a pontok gyártását.

Minderre hétvégén a Mezőkövesd vendégeként lesz lehetőség.

Nehéz mérkőzésre számítok idegenben, de nem feltartott kezekkel megyünk. Mindenképpen szeretnénk nyerni, és szerintem benne is van a pakliban. A Mezőkövesdet jó csapatnak tartom, de elsősorban saját magunkkal kell foglalkoznunk. Reménykedem a jobb szereplésben.

– mondta Priskin Tamás.

Címlapfotó: www.haladas.hu

Olvasói sztorik