NB I

Forrt a levegő Szombathelyen: dühös drukkerek várták a játékosokat – FOTÓ

Nagyon kiakadtak a szurkolók az újabb vereség után.

Hiába az edzőváltás – igaz, Horváth Ferenc egyelőre nem ülhetett le a kispadra –, Michal Hipp távozását követően is kikapott a Szombathelyi Haladás az NB I-ben, a vasiak otthonából ezúttal a Paks vitte el a három pontot – Király Gábor előbb bravúrozott, majd nyakig benne volt az egyik paksi gólban.

A Hali-drukkerek  már a lelátóról a „Kurva gyenge! Kurva gyenge!” rigmussal véleményezték a zöld-fehérek teljesítményét, az ugytudjuk.hu helyszíni jelentése szerint pedig a meccs végén mintegy 100-150-en a játékosbejárathoz mentek, hogy megvárják a játékosokat és kérdőre vonják őket a gyenge produkcióval kapcsolatban.

A lap beszámolója szerint jó ideig farkasszemet néztek a biztonságiak a szurkolókkal, majd a vezetők döntése értelmében megnyitották a másik oldali személyzeti kijárót, így a sajtó munkatársai és a játékosok is elkerülték a feldühödött szurkolókat.

A Haladás-szurkolók egyébként a vezetőséggel sem elégedettek, a hét elején váratlanul megjelentek Illés Béla résztulajdonos egyik meccsén is.

Dühösek a szombathelyi drukkerek. Fotó: ugytudjuk.hu
ugytudjuk.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik