NB I

Hidi Patrik visszatért a Budapest Honvédhoz – hivatalos

Jövő nyárig írt alá Kispestre, de akár már télen távozhat.

Hivatalos oldalán jelentette be a Budapest Honvéd, hogy leigazolta a klub korábbi játékosát, a legutóbb a spanyol másodosztályú Real Oviedónál játszó Hidi Patrikot – a piros-feketéknek a héten már ez a második igazolása, az első is elég nagyot szólt.

Magyar bajnokként távozott Kispestről 2017 nyarán Hidi, aki tizennégy mérkőzést játszott az Oviedóban, egy gólpasszt adott, majd augusztus 15-én bontott szerződést.

Műteni kellett a Fradi alapemberét
Botka Endre Angliában esett át az operáción.

Ahogyan azt a Rangadó.hu korábban jelezte, Hidi az elmúlt hetekben a Bozsik Stadionban készült, most pedig aláírta a 2017. június 30-ig szóló szerződését Supka Attila vezetőedző csapatánál. A hivatalos honlap megjegyzi, amennyiben télen olyan ajánlat érkezik, amely számára megfelelő, akkor a Honvéd nem gördít akadályt a játékos távozása elé.

Mi több okból sem igazolunk játékosokat rövid távra, hiszen mindig a csapat hosszú távú építkezésére gondolunk. Viszont Patrik a mi neveltünk, és az itt töltendő időszak alatt is hozzá tud járulni csapatunk sikeréhez. Ráadásul ő egyike azoknak a játékosoknak, akit nálunk mindenki szeret – nyilatkozta George F. Hemingway tulajdonos a honvedfc.hu oldalon.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik