NB I

Varga József a Puskás Akadémiához igazolt – hivatalos

A középpályás három évre írt alá.

A Puskás Akadémia FC hivatalos oldalán írta meg: a klub három évre szerződtette a MOL Vidi FC és a Debreceni VSC volt játékosát, Varga Józsefet.

A 30 éves védekező középpályás a Debreceni VSC nevelése, melynek színeiben három magyar bajnoki cím és három kupagyőzelem részese volt; negyedik ligaaranyát az elmúlt szezonban a Videotonnal szerezte.

A harmincnégyszeres válogatott labdarúgó tevékeny részt vállalt abban, hogy a debreceniek a 2009–2010-es szezonban a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutottak és olyan ellenfelek ellen léptek pályára, mint az Olympique Lyonnais, a Fiorentina és a Liverpool, majd a következő évadban az Európa-liga főtáblájára jutó hajdúsági alakulatnak is alapembere volt.

Varga külföldön a német Greuther Fürthnél és az angol Middlesbroughnál is megfordult, a Bundesligában hat, a Championshipben harmincnégy találkozón játszott. A magyar bajnokságban eddig kétszáz szereplése van, melyek során öt gól mellett tizenhárom gólpasszt adott. Az idei szezonban a MOL Vidi FC színeiben négy BL-selejtezőn és három bajnokin lépett pályára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik