NB I

Novothny: A játékvezetők jobban befolyásolják a mi lelkünket

Az Újpest támadója csalódottan kommentálta a jogtalanul érvénytelenített gólját.

Szombat délután a fővárosi rangadón gól nélküli döntetlent játszott az Újpest FC és a Budapest Honvéd FC az NB I hetedik fordulójában, ám az eredmény könnyen lehetett volna 1-0 is, amennyiben Novothny Soma szabályos találatát megadja Iványi Zoltán játékvezető ide kattintva megnézheted a perdöntő bizonyítékot az esetről, itt pedig megnézheted, hogy az élvonal másik találkozóján is szabályos gólt vettek el a játékvezetők a hazai csapattól.

A lefújás után a lila-fehérek támadója csalódottan értékelt és sajnálatát fejezte ki, hogy a csapata nem szerezte meg a három pontot, pedig szerinte az megérdemelt lett volna, mert az első félidőben nélküle is nagyszerűen játszottak a társai.

– Úgy éreztem, nem volt les. Összességében ez a negyedik vagy az ötödik gólom, amit így elvettek a bírók, de a játékvezető azt mondta, majd ő is szól minden hibámnál. Várom, hogy ő is szóljon majd mindegyiknél – nyilatkozta Novothny Soma az M4 Sportnak. – Ez a baj ebben a történetben, hogy lehet egymásnak ide-oda mondogatni a dolgokat, csak ők befolyásolják jobban a mi életünket, a mi lelkünket. Nem rúgtam gólt öt vagy hat forduló óta, végre rúgok egyet, és azt elveszik – füstölgött az újpesti játékos. Sajnáljuk, mert tényleg benne volt a mérkőzésben a gólunk.

Kit érdekel a gól, amikor Bardi ilyen pazar gólpasszt ad? – VIDEÓ
Az exújpesti játékos ezúttal a Valencia ellen villogott, akárcsak társa, José Morales, aki a fél csapatot kicselezte.

címlapfotó: ujpestfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik