NB I

Hiába vezetett kettővel a Paks, majdnem pontokat bukott a Puskás ellen

Remekül hajrázott a Felcsút, de a vége a Paksnak sikerült jobban.

OTP Bank Liga, 6. forduló

Paksi FC – Puskás Akadémia FC 3-2 (1-0)
Paks, Paksi FC Stadion. Játékvezető: Farkas Á.
Paks: Nagy G. – Kulcsár (Vági, 42.), Lenzsér, Fejes, Szabó J. (Gévay, 43.) – Kecskés, Papp, Bertus – Haraszti, Hahn, Bartha (Remili, 79.). Vezetőedző: Csertői Aurél
Puskás: Danilovics – Heris, Hegedűs J., Spandler, Trajkovski – Zsidai – Latifi, Bokros (Szakály P., 85.) – Kiss T. (Arabuli, 68.), Radó, Knezevic (Vlasko, 59.). Vezetőedző: Benczés Miklós
Gólszerzők: Hahn (13., 93.), Hegedűs J. (öngól, 52.), illetve Arabuli (76.), Latifi (81.)
Kiállítva: Lenzsér (80.)

A Paksi FC három döntetlen mellett csupán két vereséget jegyzett, de öt fordulót követően így is jobban állt, mint soros ellenfele, a kétpontos Puskás Akadémia FC – a két együttes szombat este egymással csapott össze az OTP Bank Liga hatodik fordulójában.

A paksiaknak indult jobban a meccs, Hahn révén már a 13. percben vezetést szereztek. Az előny ki is tartott a szünetig, bár Csertői-mester nem lehetett teljesen elégedett: az első játékrész hajrájában két védőjét is elveszítette.

A második félidőben tovább nőtt a különbség: egy bal oldali elfutás után Hegedűs ért szerencsétlenül Bertus lapos beadásába, ami így a felcsúti kapuban kötött ki (2-0). Percekkel később Kiss a tizenhatos előteréből lőhetett, a kapufa segítette ki a paksiakat. Nem sokkal később már összejött a gól vendégeknek: a percekkel korábban becserélt Arabuli szépített (2-1). Sőt, a hajrába érve egyenlített is a Lenzsér kiállítása után már emberelőnyben játszó Puskás egy szabadrúgás után (2-2). Latifi találata végül nem ért pontot a vendégeknek: Hahn a 93. percben megnyerte a meccset a Puskásnak.

Címlapkép: paksifc.hu

Olvasói sztorik