NB I

Egy-egy gól a Kisvárda és a DVTK mérkőzésén

Osztozkodtak a pontokon a felek.

OTP Bank Liga, 6. forduló

Kisvárda Master Good – Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)
Kisvárda, Várkerti Sporttelep, 2137 néző. Játékvezető: Szőts
Kisvárda: Felipe – Melnik, Vári, Ene, Anderson – Lucas, Protics (Mitosevics, 58.), Misics (Karaszjuk, 83.) – Gosztonyi (Sassa, a szünetben), Ilics, Horváth Z. Vezetőedző: Dajka László
DVTK: Antal B. – Sestakov, Brkovics, Karan, Nagy T. – Tóth Ba., Tajti M., Bárdos (Forgács, 78.) – Makrai (Hasani, a szünetben), Mihajlovics, Vernes (Joannidisz, 68.). Vezetőedző: Fernando Fernandez
Gólszerzők: Vári (tizenegyesből, 51.), illetve Mihajlovics (41.)

Az egyetlen ponttal a tabella utolsó helyén álló Kisvárda Master Good a három egységgel többet gyűjtő Diósgyőri VTK-t fogadta az élvonal hatodik fordulójában.

Pontatlan távoli kísérletekkel próbálkoztak a csapatok, de jócskán elkerülte a labda a kapukat. Az első negyedóra végén Antal védett egy veszélyes hazai próbálkozást követően, és ezután is aktívabbnak tűnt a hazai együttes. Azonban a DVTK is megrázta magát, sőt az első félidő hajrájában a nemrég igazolt Mihajlovics révén meg is szerezte a vezetést – egy szöglet után lecsorgó labdát juttatott a kapuba, ezzel vezetett a csapata az első félidőben.

Lerántásért kapott büntetőt a Kisvárda a második félidő ötödik percében, amit Vári váltott gólra (1-1). Öt perccel később Antal bravúrjára volt szükség, hogy a DVTK ne kerüljön máris hátrányba. Újabb tíz perc telt el, ismét közel járt a gólhoz a Kisvárda, de Melnik távoli bombáját ismét Antal Botond védte. A hajrában is akadt lehetősége a Kisvárdának, de gól már nem esett: osztozkodtak a pontokon a csapatok.

Címlapkép: dvtk.eu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik