NB I

Megvan a Fradi új vezetőedzője: marad a külföldi vonal?

Mutatjuk, ki válthatja a kedden menesztett Thomas Dollt.

A Rangadó értesülései szerint valószínűtlen, hogy magyar szakember vegye át a Ferencvárost. Mint ismert, a zöld-fehér klub kedden bejelentette Thomas Doll távozását, amit a legkevésbé sem bántak a csapat szurkolói.

A klub azt is közölte, szerdán délelőtt már közli, ki veszi át az együttest, vagyis bizonyosan kijelenthető, már megvan az új edző. Ezt a forrásaink is megerősítették, hozzátéve, a Ferencváros vezérkara már az Európa Liga-kiesés után elkezdett körülnézni a piacon. Nyilvánvaló egyébként, hogy Doll sorsát nem a Paks elleni 1–1-es döntetlen pecsételte meg, melyet megelőzően négy fölényes győzelmet aratott az együttes a bajnokságban.

A Fradi a hírek szerint maradna a külföldi edzőnél, állítólag felvetődött a korábban a Videotont (akkor még úgy hívták) irányító Joan Carrillo és a magyar válogatottat az Eb-re kivezető Bernd Storck neve is. A csakfoci.hu ezzel szemben úgy tudja, a korábbi ukrán válogatott futballista, Szerhij Rebrov a fő esélyes. A 44 esztendős szakember korábbi csapata, a Dinamo Kijev irányításáért felelt, majd a szaúdi Al-Ahli vezetőedzője volt.

A nagy találgatásban egyébiránt magyar neveket is könnyű lenne „bedobni”, úgy tudjuk, Szabics Imre szerepvállalásáról már az év elején is volt szó, és Bódog Tamás is harcra kész.

A nyitóképen Thomas Doll – fotó: Fotó: Szirtesi László/Getty Images

Olvasói sztorik