NB I

Újabb légióst igazolt a Puskás Akadémia – hivatalos

Ján Vlasko gólt lőtt idén a BL-selejtezőben is.

Tovább bővült a Benczés Miklós irányította NB I-es Puskás Akadémia kerete: a szlovák Ján Vlasko két esztendőre kötelezte el magát az egyesülethez.

A Slovan Liberecnél nevelkedett támadó a Fortuna Liga bajnokától, a Spartak Trnavától érkezett a felcsúti csapathoz, de pályafutása során megfordult többek között az FK Senicánál és a lengyel Zaglebie Lubinnál is.

A huszonnyolc éves, ballábas labdarúgó az elmúlt szezonban húsz mérkőzésen szerepelt a szlovák élvonalban, két gól és egy gólpassz fűződik a nevéhez. A Fortuna Ligában összesen száznyolc meccsen jutott szóhoz, ezeken a találkozókon hússzor talált be, kilencszer pedig előkészítőként jeleskedett, és szerepelt az idei Bajnokok Ligája selejtezőjében is, ahol a Legia Warszawa kapuját vette be idegenben.

– Néhány nappal ezelőtt szereztem tudomást a Puskás Akadémia érdeklődéséről, úgyhogy minden nagyon gyorsan történt. Voltak ajánlataim több országból is, de a Puskás egyből lecsapott rám, és néhány órán belül meg is egyeztünk. Természetesen utánanéztem az együttesnek, és nagyon tetszett, amit láttam. Gyönyörű szép a stadion, sok edzőpálya van, egyszóval ideálisak a körülmények. Tipikus tízes vagyok, a csatárok mögött érzem magam a legjobban, de ha alkalom adódik, szeretek kimozogni a szélekre. Mindent meg fogok tenni, hogy segítsek a klubnak és megmutassam, hogy jó játékos vagyok – nyilatkozta az aláírás után a klubhonlapnak az új igazolás.

Címlapkép: pfla.hu

Olvasói sztorik