NB I

Tizenegyesekkel verte a Haladás a Puskást

Továbbra is nyeretlenek a felcsútiak a bajnokságban.

NB I, 4. forduló

Haladás–Puskás Akadémia 2-1 (0-0)
Szombathely, 3936 néző. Játékvezető: Solymosi
Haladás: Király – Schimmer, Benes, Kolcák (Tamás L., 78.), Bosnjak – Grumics, Jancsó (Halmosi, 60.) – Mészáros K., Németh Márió, Németh Milán – Rabusic (Bamgboye, 64.). Vezetőedző:  Michal Hipp
Puskás Akadémia: Danilovic – Heris, Hegedűs, Poór, Trajkovski (Bokros, 90.) – Zsidai, Balogh (Arabuli, 78.) – Kiss T., Radó, Molnár – Diallo (Knezevic, 43.). Vezetőedző: Benczés Miklós
Gólszerző: Mészáros  K. (69., 87. – mindkettőt 11-esből),  illetve Molnár G. (93.).

Két nyeretlen, egypontos csapat, a Haladás és a Puskás Akadémia találkozott Szombathelyen az NB I 4. fordulójában. A Haladásban sérülés miatt Gaál Bálint és Rácz Barnabás sem tudta vállalni a játékot.

Az első félidő legveszélyesebb jelenete a 30. percben zajlott: a hazaiak honlapja szerint Kolcák bukkant fel a bal oldalon a  tizenhatosnál, középre adott labdáját Bosnjak középről, kapásból, 19 méterről alig lőtte kapu fölé.

A meccs első gólja a 69. percben született: Bosnjak nagy bal oldali bedobása után Benes tette a labdát Kolcáknak, akit Trajkovski rántott le a tizenhatoson belül. A büntetőt Mészáros a bal sarokba rúgta (1-0).

A 86. percben egy előreívelt labdára Bamgboye robbant rá, amikor Szakály a tizenhatoson belül lerántotta. A felcsúti középpályás sárga lapot kapott. A büntetőt Mészáros a kapu közepébe lőtte, a labda a vetődő Danilovicon megpattanva a léc alá vágódott (2-0).

A hosszabbításban Molnár Gábor szerzett gólt, de ez csak a szépítéshez volt elég (2-1), a felcsútiak maradtak egy ponton.

Címlapkép: Bonyhádi Zoltán

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik