NB I

A szünet után törte fel a Fradi a kisvárdaiak védelmét

Két játékost is kiállítottak a hazaiaktól; Leandro és Lanzafame volt eredményes az FTC-nél.

NB I, 4. forduló

Kisvárda Master Good – Ferencvárosi TC 0-2 (0-0)
Kisvárda, Várkerti Sporttelep, 2850 néző. Játékvezető: Pintér
Kisvárda: Felipe – Ene, Parcvanija, Beriosz, Vári (Anderson Pico, 78.) – Lucas – Hej, Karaszjuk (Sassá, 64.), Mitosevics, Gosztonyi (Horváth Z., 70.) – Sinder. Megbízott edző: Kocsis János.
FTC: Dibusz – Lovrencsics G., Botka, Blazic, Heister – Leandro (M. Rodriguez, 79.), Gorriarán – Varga, Bőle (Szpiroviszki, 73.), Petrjak – Lanzafame. Vezetőedző: Thomas Doll.
Gólszerzők: Leandro (55.), Lanzafame (75., tizenegyesből)
Kiállítva: Sinder (32.), Beriosz (83.)

Első NB I-es találkozóját játszotta szombat este a Ferencváros ellen a Kisvárda hazai pályán, ennek megfelelően pedig telt ház és különleges programok várták a szurkolókat, sőt egy megható leánykérés is színesítette a felvezetést – Böde Dánielt pedig a helyi angol nyelviskola trollkodta meg üdvözlésképpen.

Bravúrra, azaz minimum egy pont megszerzésére készült a Kisvárda és sokáig úgy tűnt, talán sikerülhet is kiharcolni ezt a nem mindennapi eredményt, ám a hazai támadó, Sinder hatalmas butasága miatt emberhátrányba került az újonc csapat, ez pedig a fordulás után végzetes lett.

Pedig Felipe kapus ismét majdnem hőssé vált, az első játékrészben Petrjak, a másodikban Lanzafame kísérletét védte hatalmas bravúrral, egyszer pedig kapufára imádkozta az ukrán légiós egyik helyzetét.

Leandro azonban elrontotta a várdai népünnepélyt, az 55. percben Bőle bedását fejelte hét méterről a jobb alsóba, 0-1.

A 74. percben jött a menetrendszerű tizenegyes a kisvárdaiak ellen, ám ezúttal sem volt egyértelmű a szituáció, de inkább a büntetőterületen kívül rúgták fel Petrjakot. Mindenesetre a játékvezető belül látta a kontaktot, így a tizenegyest Lanzafame magabiztosan értékesítette, 0-2.

Innen már végképp nem volt visszaút a hazaiaknak, főleg, hogy Beriosz is a kiállítás sorsára jutott, miután fejen talpalta Matías Rodriguezt. A Kisvárda tehát továbbra is gól és pont nélkül áll az NB I-ben.

Leandro gólja

Vezet a Fradi a kisvárdai stadionavatón

Úgy tűnik, elrontja a kisvárdaiak stadionavatóját a Ferencváros, amely Leandro fejesgóljával szerzett vezetést az emberhátrányben lévő újonc ellen.A nap három NB I-es meccsének élő közvetítése: http://bit.ly/2KHAydT.

Közzétette: M4Sport – 2018. augusztus 11., szombat

Olvasói sztorik