NB I

Drasztikus döntés: két alapemberét is kitette a keretből a DVTK-edző

Busai Attila és Ugrai Roland a tartalékoknál edz.

A szakmai vezetés döntésének értelmében péntektől a második csapat edzéseit látogatja Busai Attila és Ugrai Roland – adta hírül a váratlan döntést a DVTK hivatalos oldala.

– A döntés hátteréről nem szeretnék többet mondani annál, mint amit feltétlen muszáj – nyilatkozta Tajti József, a DVTK sportigazgatója. – Fogalmazzunk úgy, hogy nem voltunk elégedettek a két játékos elmúlt hetekben mutatott teljesítményével, így a mai naptól a második csapat edzéseit kell látogatniuk. Busai Attilát és Ugrai Rolandot is személyesen tájékoztattam a pénteki edzés előtt. Most az a legfontosabb, hogy a csapat nyugodtan készüljön az MTK elleni bajnokira, ezért az ügyet egyelőre lezártnak tekintem. Ha lesz változás a játékosok ügyében, azt azonnal be fogjuk jelenteni.

Mint ismert, az előző két szezonban a kiesést éppen hogy csak elkerülő DVTK a most futó idényt sem kezdte jól, három forduló alatt két vereség és egy döntetlen a mérlege.

Busai mindhárom eddigi találkozón a kezdőcsapatban kapott helyet, míg Ugrait csak egyszer jelölte a kezdőbe Ferando Fernández vezetőedző. A miskolciak szombaton az MTK Budapest vendégeként kezdhetik meg a felzárkózást.

Zajlik az élet a borsodiaknál, ma már arról is beszámoltunk, hogy a csapatkapitány még augusztusban eligazolhat, meglepő helyen folytathatja a pályafutását.

címlapfotó: dvtk.eu

Busai (jobbra) a tartalékokkal edz. Fotó: fradi.hu
Olvasói sztorik