NB I

Supka Attila: Nem tudtunk a megfelelő összeállításban játszani

A Honvéd Európa Liga-búcsúját elemezte a vezetőedző.

Megírtuk: a Budapest Honvéd nem jutott tovább az Európa Liga-selejtező második fordulójából, miután a hazai 1-0-s sikerét követően 2-0-ra kikapott a luxemburgi Progrés Niederkorn vendégeként. Az érthetően dühös és csalódott vezetőedző, Supka Attila értékelte a meccset a klub honlapján.

– Először is gratulálok a Niederkorn továbbjutásához – kezdte a szakember. – Nehéz mérkőzésre készültünk, tudtuk, hogy riválisunk mindent megtesz azért, hogy megszerezze a továbbjutáshoz szükséges gólokat. Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, rengeteg hibát vétettünk, az első negyedórában a kapusunknak köszönhettük, hogy nem kerültünk hátrányba. Utána kaptunk egy elkerülhető gólt, amelyet követően megvoltak a lehetőségeink, feljavult a játékunk, mi is eredményesek lehettünk volna. Sajnos rossz döntéseket hoztunk, tudtuk, hogy be kell találnunk, de képtelenek voltunk élni a lehetőségekkel, így nem érdemeltük meg a továbbjutást.

Na ezt hívják úgy, hogy „jó lövés, bedobás..." – VIDEÓ
A Honvéd játékosa kapásgóllal akart villanni, de ez igencsak másképp sikerült.

Supka Attila hozzátette, az sem segített, hogy már a találkozó előtt cserélni volt kénytelen, hiszen Gazdag Dániel combsérülése miatt nem vállalhatta a játékot.

– Gazdag Dániel kiesésével nem volt olyan erős a középpályánk, mint a korábbi találkozókon – folytatta Supka Attila. ­– Nem tudtunk a megfelelő összeállításban játszani, nem voltunk elég frissek a hétvégi bajnoki után. Hetek óta sorozatban játsszuk a mérkőzéseket, nem olyan hosszú a keretünk, hogy mindig friss embereket tudjunk pályára küldeni.

Címlapkép: honvedfc.hu

Olvasói sztorik