NB I

Világbajnok vendége volt a Ferencvárosnak – FOTÓK

A thaibox-harcos Szencsaj Mátyus János korábbi válogatott labdarúgóval a pályát is megnézte.

Meglátogatta a Fradi Múzeumot és a Groupama Arénát kedden Szencsaj (Saenchai), a több szervezetnél is világbajnoki címet szerzett thaibox-harcos. Czinke Gábor, a Thai Box Akadémia vezetőedzője elmondta, hogy Szencsaj szereti a labdarúgást, ezért hozták a különleges létesítménybe.

A hihetetlen gyors lábmunkájáról, lábsöpréseiről és egyenes rúgásairól híres versenyző a Fradi Múzeum előterében megtekintette a Groupama Aréna makettjét, majd Vincze József múzeumvezető-helyettes vezetésével az 1899. május 3-án alapított klub történetét a kezdetektől napjainkig bemutató kiállítással ismerkedett.

Mátyus János korábbi válogatott labdarúgóval a pályát is megnézte, leült a kispadra, majd néhány futó, illetve thaibox-mozdulatot végzett a gyepen.

Az MTI kérdésére elmondta, hogy a közelmúltban véget ért oroszországi labdarúgó-világbajnokságon a brazilok voltak a kedvencei, egyébként pedig a Real Madridot szereti. Az esemény végén dedikált egy thaibox-kesztyűt, amelyet a Thai Box Akadémiával és a Yokkao Hungary-vel közösen jótékony célokra szeretne felajánlani.

Fotók: MTI

Seminar in Hungary👍👏

Saenchai🇹🇭 (@saenchaithailand) által megosztott bejegyzés, Júl 31., 2018, időpont: 12:19 (PDT időzóna szerint)

Go to Seminar in Hungary 👌ลุยต่อเพื่อมวยไทย🙏

Saenchai🇹🇭 (@saenchaithailand) által megosztott bejegyzés, Júl 30., 2018, időpont: 3:32 (PDT időzóna szerint)

Fotó: MTI

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik