NB I

Nikolics: Nem könnyű ebben a ritmusban játszani

A Vidi trénerére nincs akkora hatással a szurkolók távolléte, mint a játékosokra.

Hatalmas meglepetésre csupán 1-1-es döntetlent játszott az ideiglenes hazai pályáján a Mol Vidi FC a Paks ellen az NB I második fordulójának szombati játéknapján – a tolnaiak egy pontjához kellett Kovácsik óriási potyája is, ezt itt tudod megnézni.

A találkozó végén a fehérváriak vezetőedzője, Marko Nikolics többek között abban is látta a döntetlen okát, hogy a támadó harmadban nagyon rossz döntést hoztak a játékosai, de szóba került a Bajnokok Ligája-selejtezők miatti sorozatterhelés is, aminek következtében 3-4 naponta játszik a Vidi.

Nem könnyű ebben a ritmusban játszani, 3-4 naponta, de ez még csak a szezon kezdete. Jönnek még nehéz mérkőzések, most már azokra kell koncentrálnunk – idézi a molvidi.hu a trénert.

A sajtótájékoztatón a Videoton név megváltoztatása miatt bojkottáló szurkolók is terítékre kerültek, róluk azt mondta Nikolics, hogy nem a legjobb a hangulat nélkülük, de edzőként ez nincs rá akkora hatással.

… de tudom, hogy a játékosoknak mit jelent a szurkolás. Akkor tudják a legjobbjukat nyújtani, amikor jobb focihangulatban játszanak.

Nikolics ismét a kezdőbe jelölte Kovács Istvánt. Fotó és címlapfotó: molvidi.hu
Olvasói sztorik