NB I

Nem tudni, mitől ilyen pocsék a Fradi idegenben

Hülye, aki nem döntetlenre fogad az örökrangadón?

Diósgyőr 2–1, Újpest 0–0, Debrecen 1–1, Vidi 0–0, Honvéd 1–1, Balmazújváros 3–3.

2017. december 9-e óta képtelen vendégként győzni a Ferencváros. A Vasas elleni tavalyi siker után sorozatban hat – egy zakó, majd öt döntetlen – élvonalbeli idegenbeli összecsapáson maradt nyeretlen Thomas Doll együttese, másként: a 2018-as naptári évben még egyszer sem tért haza három ponttal a csapat a túráról (ez nagyban meg is magyarázza, miért maradt le az NB I-es aranyéremről).

Gigi Buffont az Arsenal is kitömte
Elképzelhető, az olasz legenda már megbánta, hogy nem maradt a Juventusban.

Vasárnap kora este (18.00, tv: M4 Sport) az MTK látja vendégül az FTC-t, vagyis jön a két budapesti együttes 213. örökrangadója. Az NB I első fordulójában a Ferencváros a Diósgyőrt verte 4–1-re – otthon! –, míg az MTK az Újpestet 2–0-ra.

Óvatosnak kell lennünk, hiszen az MTK jól kezdett. Az ellenfelünk három gyors támadóval rendelkezik, hosszú labdákkal operál – magyarázta Doll edző a klub honlapján.  – Mindkét csapat arra törekszik majd, hogy a saját játékát játssza, jó mérkőzésre számítok.

A zöld-fehérek „X-faktora” miatt megnéztük, hogy fizet a döntetlen a Tippmixen. A Fradi győzelmére 1.70-es oddsot kínálnak, 4.40-es szorzót kapott az MTK-diadal, míg az iksz 3.4-es pénzzel kecsegtet.

Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!