NB I

Kapufák után mentett pontot a Loki

A kövesdiek Drazics góljával sokáig vezettek, végül mégsem örülhettek.

NB I, 2. forduló

Debreceni VSC – Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (0-0)
Debrecen, Debreceni Nagyerdei Stadion. Játékvezető: Pintér Cs.
DVSC: Nagy S. – Cikos, Szatmári, Kinyik, Barna – Tőzsér – Varga K., Haris (Calvente, 60.), Kusnyír (Szécsi, 77.), Bódi – Takács (Avdidaj, 59.). Vezetőedző: Herczeg András.
Mezőkövesd: Dombó – Farkas, Pillár, Szalai, Vadnai – Meszhi (Calvente, 49.), Szeles, Tóth (Vajda, 83.) – Koszta (Szakály, 92.), Drazics, Cseri. Vezetőedző: Kuttor Attila.
Gólszerzők: Kinyik (87.), illetve Drazics  (71.)

A magyar élvonal második fordulójában, szombat este a Debrecen hazai pályán fogadta a mezőkövesdieket. Előzetesen két hibátlan együttes feszült egymásnak, hiszen a felek egyaránt három-három megszerzett ponttal vágtak neki az új szezonnak.

Az első félidőben egyik csapat sem tudta megtörni a gólcsendet, igaz, ehhez talán a DVSC állt közelebb, a 39. percben ugyanis Bódi jó húsz méteres szabadrúgása a kapufán csattant. A fordulás után aztán a Mezőkövesd is meglőtte a maga méretes kapufáját, Koszta huszonöt méterről tévesztett csupán millimétereket…

A 71. percben aztán megtört a gólcsend, Drazics remek szólót és cseleket mutatott be, majd lövésre szánta el magát. A labda megpattant Kinyiken, így a játékszer Nagy kapujában kötött ki, 0-1. A hajrában egyenlített a Loki: Kinyik egy szöglet után fejjel volt eredményes, így alakult ki az 1-1-es végeredmény, továbbra is veretlen mindkét csapat a bajnokságban.

címlapkép: DVSC.hu

Olvasói sztorik