NB I

A Vidi fél óra alatt elintézte az újoncot

Nem izzadt meg a fehárvári csapat a Kisvárda ellen.

NB I, 1. forduló

Mol Vidi FC – Kisvárda Master Good 4-0 (3-0)
Felcsút, Pancho Aréna. Játékvezető: Bognár T.
Vidi: Kovácsik – Nego, Juhász R., Fiola, Tamás K. – A. Hadzic (Nikolov, 70.), Kovács I., Pátkai, Varga J. – Lazovics (Sós, 57.), M. Scsepovics (S. Scsepovics, a szünetben). Vezetőedző: Marko Nikolics
Kisvárda: Felipe – Parcvanija, Izing, Jánvári – Lucas – Lukjancsuk (Beriosz, 38.), Karaszjuk, Misics (Gosztonyi, 77.), Vári B. – Ilics (Hej, a szünetben), Sinder.. Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerzők: Lazovics (15.), M. Scsepovics (35.), Juhász (44.), S. Scsepovics (93.)
Kiállítva: Vári (12.)

A nyári átigazolási szezonban légiósokkal teletűzdelt újonc, a Kisvárda rögtön nagy fába vágta a fejszéjét, a nyitó fordulóban a címvédő Vidinél kellett volna bravúreredményt elérnie.

A meccs azonban máris rosszul kezdődött a vendégek szempontjából, a 12. percben ugyanis Vári és Lazovics tizenhatoson belüli csatájánál előbbinél látott szabálytalanságot Bognár játékvezető, aki így kiállította a várdai játékost és tizenegyest adott.

Micsoda nap: Willian, Hazard, Bentancur, Feczesin, Real Madrid
Pörög a nemzetközi átigazolási piac.

Az óriási lehetőséget elpuskázta Marco Scsepovics, a Vidi azonban nem esett kétségbe, a félidőig ugyanis háromgólos előnyt harcolt ki, eldöntve ezzel a három pont sorsát – Lazovics, Scsepovics és végül Juhász is betalált a szünetig – a gólokat ide kattintva nézheted meg.

A második játékrészben a nagy előny birtokában érezhetően visszavett a Videoton, Marko Nikolics vezetőedző például két kulcsemberét, Marko Scsepovicsot és Danko Lazovicsot is lehozta – előbbit a szünetben, utóbbit az 57. percben –, így többnyire mezőnyjáték folyt a pályán, a Kisvárda emberhátrányban egyáltalán nem jelentett veszélyt Kovácsik kapujára. Mielőtt azonban azt hittük, 3-0-val ér véget a találkozó, a hajrában Stefan Scsepovics gondoskodott arról, hogy ez ne így legyen, a Vidi támadója állította be a végeredményt, 4-0.

Fotó és címlapfotó: vidi.hu
Olvasói sztorik