NB I

Visszatért Paksra a volt U-válogatott játékos

Hároméves szerződést írt alá.

A Paksi FC hároméves szerződést kötött Kelemen Dáviddal, aki az előző szezonban a Nyíregyháza alapembere volt – írja a paksifc.hu.

A 26 éves, 187 cm magas védő a következőket mondta a klubhonlapnak:

– Mivel már játszottam Pakson, jól ismerem a közeget, örülök, hogy visszatérhetek. Voltak máshonnan is ajánlataim, de sokat számított a döntésemben a vezetők személye, és az is, hogy kiváló a közösség. Ráadásul a keretet csak magyar játékosok alkotják, ami kuriózum itthon. NB I-es futballistának tartom magam, ezért is vagyok boldog, hogy újra az élvonalban bizonyíthatok. Nagyon jó szakmai munka folyik a klubnál, az elmúlt években egy erős csapat épült, amelynek akár az Európa Liga-indulásra is lehet esélye. Mivel a Paksi FC összeszokott és erős védelemmel rendelkezik, nehéz lesz bekerülnöm a kezdőcsapatba, de azért fogok dolgozni, hogy ez sikerüljön – zárta a védő.

Kelemen Dávid az MTK-ban debütált az NB I-ben. 2015 őszétől 2016 nyaráig már volt a Paksi FC játékosa, innen került Békéscsabára, majd Nyíregyházára. Végigjárta a korosztályos válogatottakat, az U19-es és az U21-es csapatban összesen 21 mérkőzésen szerepelt. Az NB I-ben eddig 56 találkozót játszott.

Címlapkép: paksifc.hu

Olvasói sztorik