NB I

Kétesélyes az NB I? A Vidi és a Fradi a két favorit a bajnoki címre

Beárazták a bukik az OTP Bank Ligát.

Már nem kell sokat várni, és végre újra magyar bajnokikon izgulhatnak a hazai labdarúgás szerelmesei – július 21-én szombaton elrajtol az OTP Bank Liga 2018–2019-es szezonja.

Az élvonal küzdelmeit felvezető sorozatunkban ezúttal a fogadóirodák által adott szorzókat néztük meg: miként árazták be a bukik a magyar élvonal küzdelmeit. Hogy légiósok terén hogy állunk, azt itt foglaltuk össze.

Ami az első fordulót illeti, a bajnoki címvédő Mol Vidi FC abszolút favorit az újonc Kisvárda Master Good ellen (1.25-os szorzó a hazai győzelemre, míg a vendég siker sok helyen 11 fölötti szorzót ér), de a Ferencvárosi TC hazai sikere is 1.3 körül mozog, szemben a Diósgyőri VTK meglepetésgyőzelmével (8 körüli odds).

Az NB I első fordulója

Július 21. szombat:
17 óra: Puskás Akadémia FC – Debreceni VSC (Tv: M4 Sport)
20.15: Mol Vidi FC – Kisvárda Master Good (Tv: M4 Sport)
20.15: Budapest Honvéd – Szombathelyi Haladás
20.15: Mezőkövesd Zsóry FC – Paksi FC
Július 22. vasárnap:
17.30: Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK (Tv: M4 Sport)
19.30: Újpest FC – MTK Budapest (Tv: M4 Sport)

A Budapest Honvéd a favorit a Szombathelyi Haladással szemben, és szintén 2-es átlag alatt van az Újpest FC hazai sikere az MTK Budapest ellen. Az átlag szorzókat nézve két találkozó bizonytalanította csak el a bukikat: a Puskás Akadémia – Debreceni VSC és a Mezőkövesd Zsóry FC – Paksi FC összecsapásokon is a hazaiak felé húznak a szorzók, de egy bátrabb tippel sem nyerhetünk annyit, mint mondjuk a DVTK vagy a Haladás idegenbeli sikerével.

A végső győztes

Igencsak népszerű fogadások közé tartozik a bajnokság végső győztesére leadott tipp – megnéztük, a hazai Tippmixpro milyen szorzókat kínál.

Az jól kivehető a portál számaiból, hogy szakértőik szerint a most rajtoló szezonban is kettőn áll a vásár: a Fradi 2.15-os, a Vidi 2.25-os szorzót kapott, vagyis kettejük közül kerülhet ki a bajnok, s minimálisan az előbbit hozták ki topfavoritnak.

Előzetesen az Újpest kapta a dobogó alsó fokát (10-es szorzó), a lilákat követi a Debrecen (15), a Puskás (20), majd az MTK és a Paks (25-25). Egy évvel ezelőtt még bajnok volt, most már 30-as oddsszal fut a Honvéd, a Haladás és a DVTK 50-50-nel már inkább a kiesés ellen harcol, míg a Mezőkövesd (100) és a Kisvárda (150) került a képzeletbeli két kiesőhelyre.

Címlapkép: vidi.hu

Olvasói sztorik