NB I

Hangya érkezését is bejelentette a Vidi – hivatalos

Itt a harmadik nyári szerzemény.

Berecz Zsombor és Sós Bence szerződtetése után a Videoton bejelentette harmadik nyári igazolását a Vasastól érkező Hangya Szilveszter személyében – írja a vidi.hu.

A 24 éves balhátvéd az elmúlt három idényben a 99 fordulóból 84-szer pályán volt, valamint játszott 11 Magyar Kupa-meccsen és 2 EL-selejtezőn is, miközben bajnoki bronzot és MK-ezüstöt nyert a Vasassal. 2016 novemberében Juhász Roland búcsúmeccsén debütált a magyar válogatottban, ahol összesen eddig 4-szer lépett pályára – utoljára márciusban Kazahsztán és Skócia ellen.

Befutott az ajánlat: mehet a Barca ásza?
Sajtóhírek szerint közel a megállapodás, Paulinho gyorsan leléphet.

A Vasas hivatalos oldala megjegyezte, Hangya átigazolási díj fejében távozott a klubtól.

A kiesést követően mindenképpen szerettem volna eligazolni a Vasasból, így nagyon megörültem a Vidi megkeresésének, számomra rengeteget jelent, hogy a bajnokcsapathoz szerződhettem. Úgy gondolom, Székesfehérváron minden adott lesz a fejlődésemhez és ahhoz, hogy kiváló eredményeket érjek el a klubnál. Jó lenne a csoportkörig menetelni az európai kupaporondon. Tudom, hogy a posztomon komoly riválisok vannak, de ez egy egészséges versenyhelyzet, amely minden játékosnak a hasznára válhat. A vezetőedző majd eldönti, hogy mennyi lehetőséget kapok, az biztos, hogy én készen állok majd arra, hogy bizonyítsak! – fogalmazott Hangya Szilveszter a vidi.hu oldalon.

címlapfotó: vasasfc.hu

Hangya az új játékos. Fotó: vidi.hu
Olvasói sztorik