NB I

Priskin “néma” maradt, de a Haladás kettőt rúgott

Edzőmeccset játszottak a vasiak.

A négynapos szlovéniai edzőtáborban tartózkodó Szombathelyi Swietelsky-Haladás a negyedik felkészülési mérkőzését is lejátszotta 2018 nyarán. Az ellenfél a szlovén másodosztályban szereplő Nafta Lendava volt.

Michal Hipp edző a Rózsa – Schimmer, Grumics, Bolla, Németh Mi. – Kovalovszki – Pinte, Jancsó, Rácz, Halmosi – Priskin csapatot küldte pályára. A 17. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat egy szögletet követően Zirko 6 méterről lőtt a hálónkba. 8 perc múlva egyenlítettünk: Rácz beadását Grumics fejelte az ötösről a jobb alsóba, 1–1. A 29. percben már nálunk volt az előny: Pinte tekert középre, Halmosi visszafejelte azt, Jancsó pedig 5 méterről fordulásból a jobb alsóba lőtt, 1–2. Újabb öt perc múlva újabb gól született: egy gyors indítást Rogina vett át, aki a védők közül kilépett és 14 méterről a bal alsóba belsőzött, 2–2 – írja a Nyugat.hu.

A szünet után a Király – Habovda, Kolcák, Tamás, Bosnjak – Jagodics – Mészáros K., Németh Má., Petró, Medgyes – Funsho tizenegy játszott, de újabb gól nem született. A 70. percben Medgyes helyett érkezett Rabusic. Sok-sok helyzetet kihagytak a zöld-fehérek, így meg kellett elégedniük a döntetlennel.

Fotó: Nyugat.hu

Olvasói sztorik