NB I

Bacsana Arabuli a Felcsút legújabb érkezője – hivatalos

A grúz játékos Balmazújvárosról érkezett, két évre írt alá a PAFC-nál. Eközben egy légiós máris távozott a klubtól.

A Puskás Akadémia FC-nél folytatja pályafutását az elmúlt szezont a Balmazújvárosnál töltő középcsatár, Bacsana Arabuli – írja a klubhonlap. A grúz futballista szabadon igazolhatóként kétéves szerződést írt alá az egyesületnél.

Nagyszerű klubhoz, remek csapatba igazoltam, nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk. Keményen fogunk dolgozni a sikerekért, s úgy vélem, nagy dolgokat érhetünk el az együttessel. Részemről mindent meg fogok tenni az elkövetkezendő két évben, hogy ez így legyen

– mondta a támadó.

Bacsana Arabuli Felcsúton folytatja pályafutását – fotó: pfla.hu

Arabuli pályája

A huszonnégy éves, ötszörös grúz válogatott játékos Tbilisziben látta meg a napvilágot, és többek között a főváros nagycsapata, a Dinamo mezét is viselte. Arabuli 2017 júliusában igazolt Balmazújvárosba, ahol huszonkilenc bajnokin kilencszer volt eredményes – tavaly augusztus 19-én a Pancho Arénában a felcsútiak ellen is betalált –, a Magyar Kupában pedig öt találkozón három gólt szerzett.

Hír még a felcsúti csapat háza-tájáról, hogy a szerb kapus, Braniszlav Danilovics két évvel meghosszabbította szerződését, valamint, hogy június 30-ig szóló kontraktusa lejártával távozott a gárdától Stipe Bacelic-Grgic.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik