NB I

Kabát Péter: visszavonulás és visszatérés egyszerre

Két év után ismét Újpesten.

Az Újpest FC korábbi válogatott csatára, Kabát Péter végleg visszavonult, és ismét a Megyeri út felé vette az irányt, hogy megkezdje munkáját a klub irodaházában.

Mint ismert Kabát két évvel ezelőtt jelentette be, hogy visszavonul az aktív labdarúgástól, de marad Újpesten. Sportkoordinátori pozícióban kezdett dolgozni, néhány hét elteltével mégis elfogadta a Győr NB III-as csapatának ajánlatát, ahol a pályán a feljutásban segédkezett.

Később televíziós szerepléseire koncentrált, ahol szintén bizonyította nyerő típusát. Idén július közepétől hétköznaponként, és természetesen hétvégenként is, ismét a Szusza Ferenc Stadionban tevékenykedik, és folytatja a megkezdett, sportkoordinátori munkáját.

Marad ugyanaz a feladatköröm, amiben két éve megállapodtam Roderick Duchatelet tulajdonosunkkal. Boldog vagyok, hogy visszavárt a klub, hiszen továbbra is úgy érzem, maximálisan idetartozom. Nagyon remélem, hogy az új munkámmal is segíteni tudom majd a lila-fehér színeket ‒ kezdte a klub honlapján Kabát, akinek a feladatai közé tartozik a rendezvényeken való aktív részvétel, az utánpótlásbázis és a vezetők közti kapcsolattartás és a klub népszerűsítése.

Mint kifejtette, nagyon testhezálló feladatoknak érzi a rá váró kihívásokat. A korábbi kiváló csatár az elmúlt hónapokban elvégezte az MLSZ alapfokú menedzseri képzését, így a frissen tanultakat kamatoztathatja új munkája során.

Olvasói sztorik