NB I

Sosem találod ki, melyik szponzor állt az Újpest mögé

Szerdától él a megállapodás.

Sajtótájékoztató keretében mutatta be legújabb támogatóját az Újpest FC. A szerda óta érvényes megállapodás szerint a Norbi Update Low Carb Zrt. immáron nem csak ételbeszállítói, illetve sportszakmai, hanem szponzorációs szinten is együttműködik a klubbal.

Dr. Dzodzoglu Sziderisz, az újpestiek operatív igazgatója rendkívül pozitívan tekint a megállapodás elé, szerinte hosszútávon is hasznos lehet az együttműködés, mindkét fél számára.

Hatalmas megtiszteltetés, hogy ekkora cégcsoport vezetése áll be az újpesti labdarúgás mögé. Pár hónappal ezelőtt kezdődött a megkeresés, azóta folyamatos szakmai együttműködés folyt a háttérben. Nagyon sokat köszönhetünk a Norbi vezette Update Low Carbnak, mert végig a csapat, a játékosok és a stáb mögött állt. Ez egy hosszútávú együttműködés kezdete, hivatalos formát a tegnapi nappal öltött. Fontos megjegyezni, hogy ez nem csak szponzorációs, hanem sportszakmai szempontból jött létre.”

A Norbi Update Low Carb Zrt. tulajdonosa és vezérigazgatója, Schobert Norbert a sajtótájékoztató elején Újpest-mezt kapott ajándékba, amit rögtön fel is vett. A fitneszguru elsőként a futballal való kapcsolatáról mesélt, illetve a megállapodást megelőző eseményekről ejtett szót, majd kitért arra is, miért fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy mit, mikor és mennyit eszünk.

Engem igazából a foci sohasem érdekelt, se marketing, se szakmai szempontból, nem is néztem a tévében sem. Annak idején a Kispest megkeresett, hogy tartsak nekik egy-két edzést, mindenkinek szörnyű izomláza lett, de a sajtóban való megjelenésen kívül nem volt semmi. Aztán megismerkedtem Novothny Somával, mert ugye családunkból Rellát elhódította, és nagyon sokat beszélgettünk, aminek az lett az eredménye, hogy felhívott engem Sziderisz, ebből lett egy szakmai megkeresés, én pedig elkezdtem a csapatnak az Update-ételeket biztosítani. Eleinte nem mertem szponzori megállapodást kötni, majd a kupadöntő eredménye után jelentkeztem, azóta a szponzoráció is bekerült a támogatói tevékenységek közé.

A már korábban említett Novothny (akinek párja egyébként Rubint Rella, Rubint Réka unokahúga) arról beszélt, hogy az egészséges táplálkozás hosszú idő óta fontos szerepet játszik a karrierjében.

Mindig próbáltam odafigyelni a táplálkozásomra, már Nápolyban is nagy hangsúlyt fektettem erre, így nekem személy szerint annyit nem változtak az étkezési szokásaim. Inkább csapat szinten volt, illetve lesz ez jó, mert így együtt tudunk odafigyelni arra, hogy helyesen és egészségesen táplálkozzunk.”

A Magyar Kupa-győztes Újpest FC hamarosan megkezdi európai kupaszereplését, egész pontosan július 12-én, az azeri Neftci ellen idegenben lép pályára az Európa Ligában.

Címlapkép: ujpestfc.hu

Olvasói sztorik