NB I

Jelentős változások a Vasasnál, új klubmodell épül

Levelet írt a tulajdonos, megdöbbentek a szurkolók.

Az NB I 2017-18-as kiírásának utolsó helyén végzett a Vasas FC, amely így a másodosztályban kezdi a következő idényt. Ennek következtében a játékoskeret alaposan átalakul, hiszen az NB II-ben nem léphetnek pályára az idegenlégiósok, valamint több olyan játékos is szerepel az angyalföldieknél, akik jóval többre hivatottak a második vonalnál.

Jámbor János tulajdonos szurkolókhoz intézett nyílt leveléből azonban kiderül, nem csak a játékoskeretben várható változás, a szakmai stáb is megújul, Vancsa Miklós pedig ezentúl az utánpótlás és a felnőtt csapat közötti együttműködés koordinálásában kap szerepet, így hamarosan új ügyvezetőt neveznek ki.

Neymar mindenkit meglepett a szőke frizurájával – FOTÓ
Edzésen villantott a brazil klasszis.

A tulajdonos a levélben kiemeli, hogy egy új klubmodell kialakításán fognak dolgozni, szoros egységben az újjászerveződő Vasas Kubala Akadémiával.

Az új filozófia kialakítása, és a mindennapi életbe való átültetése nem egyszerű folyamat, bevezetése alapos és időigényes munkát igényel, és nem is fog menni máról holnapra. De nagyon bízom benne, hogy az úton elindulva hamarosan beazonosítható lesz, hogy a Vasas sok mindenben különbözni fog más kluboktól. Szeretnénk természetesen az NB1-be azonnal visszajutni, de a fentiek megvalósítása legalább olyan fontos – írja Jámbor János.

A nyílt levél teljes tartalmát ide kattintva olvashatod el.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik