NB I

Elkezdte a Fradi: hiányzók is voltak az első edzésen

Folyamatosan változik a játékoskeret.

Az NB I-es csapatok közül a Ferencvárosi TC játékosai álltak először munkába. A Doll-legénység csupán egy hét pihenőre vonult, igaz, az első edzésen még akadtak nagy hiányzók  írja a klubhonlap.

– Vannak, akik később csatlakoznak a kerethez. A válogatott játékosok kaptak plusz egy hetet, Amadounak és Gorriarannak több időt vett igénybe az utazás, így ők is később érkeznek. Spirovski és Blazic különböző okokból később csatlakoznak – mondta a másodedző, Máté Csaba.

A zöld-fehér csapat július közepén Európa Liga-selejtezőt játszik, így a felkészülés is ennek szellemében zajlik.

– Egy hét pihenő volt, a játékosok nem épülnek le ennyi idő alatt – folytatta Máté. – Így nem a nulláról kell kezdeni a felkészülést. Nem sokára éles mérkőzése van a csapatnak, lesznek felkészülési mérkőzések. Bízom a sikeres szereplésben.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Fradi-legjobbja, Joseph Paintsil nem tér vissza a Népligetbe, új klubja megerősítette érkezését. Nagy Dominikot már a lengyel csapat várja, míg az érkező oldalon az uruguayi játékos lehetséges szerződtetéséről ITT írtunk.

Az első edzésen a lenti képek tanúsága szerint megjelent többek között: Gera, Koch, Lovrencsics B., Priskin, Hajnal, Georgijevic, Csernik, Takács Zs., Bőle, Varga Á., Csonka A. és Rui Pedro.  

Közzétette: Ferencvárosi Torna Club – 2018. június 11.

címlapkép: fradi.hu