NB I bajnokok ligája

Ötmilliárdból minden évben BL-ben szerepelne a Budapest Honvéd

George F. Hemingway a futball mellett a szexet szereti a legjobban.

A 24.hu-nak adott interjút George F. Hemingway a Budapest Honvéd tulajdonosa.

– Az nem igaz, hogy a klub értékesíteni akarja, ahogyan az sem, hogy bármit tudnánk a Ferencváros szándékairól. Hogy aztán mi van a ferencvárosiak fejében, azt nem tudom. Ez olyan, mintha megkérdeznék tőlem, hogy mit gondolok, a Marika szeret? A saját érzéseimmel tisztában vagyok, nem szeretem Marikát, de hogy ő mit érez, azt nem tudom – mondta arra a felvetésre, hogy a Ferencváros meg akarja venni Lanzafamét.

A tulajdonos attól sem fél, ha az olasszal együtt Eppel is távozik.

– Nézze, csak egy dologtól félek, de attól nagyon, hogy azok a fiatal lányok, akikkel az elmúlt években jártam, már nem fognak engem szeretni. Ettől rettegek, de semmi mástól nem félek. Danilo ugyanannyi gólt lőne, mint az Eppel, ha ő is ugyanannyit játszana – mondta.

De ezek a gyöngyszemek is elhangzottak:

– Hadd vágják közbe: szegény vagyok! Ne keverje össze a briliánst a szegénnyel! Nem azért nem költök több pénzt, mert annyira zseniális vagyok, hanem azért, mert ennyi van. Ha adnának nekem is ötmilliárd forintot, én is elkölteném, és minden évben a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutna a csapat, mert hoznék olyan játékosokat.

– Kedvenc időtöltésem a futball. A szex és az evés után a harmadik legjobb dolog.

– Eddig két játékossal állapodtunk meg, egyikük magyar, a másik külföldi.

A teljes interjút itt tudod elolvasni.

Kiemelt fotó: Laszlo Szirtesi/Getty Images

Olvasói sztorik