NB I

Mezőkövesden folytatja a Balmaz egyik legjobbja – hivatalos

Új igazolást jelentettek be a borsodiak.

A 2017-18-as NB I-es szezon kilencedik helyén végző Mezőkövesd Zsóry FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta az élvonaltól búcsúzó Balmaz Kamilla Gyógyfürdő középpályását, Vajda Sándort. A 26 éves ballábas játékost több klub is szerződtette volna a bajnokság során, szerződését végül 2020 június 30-ig írta alá.

Időközben a Puskás Akadémia bejelentette, hogy ki lesz Pintér Attila utódja. Storck lecsúszott a lehetőségről, hatalmas meglepetés született. Itt írtunk róla.

Több klub is megkeresett a szezon utolsó mérkőzése után, ezek közül a Mezőkövesdé volt minden szempontból a legjobb és legkorrektebb, és itt nem elsősorban az anyagi dolgokra gondolok. Szakmailag is nagyon jó helyre kerültem, hiszen tavasszal a klub remekül teljesített – nyilatkozta a Balmazújvárosból távozó labdarúgó a kövesdi honlapnak.

A portugálok már tudják: így döntött Ronaldo
A vb-re készül a klasszis, de továbbra is a Real Madrid a téma.

Vajda az elmúlt szezonban harminckét mérkőzésen lépett pályára a Balmazújváros színeiben, ezeken a találkozókon négy gólig és tizenegy gólpasszig jutott.

A középpályáson kívül még elég sokan elhagyják Horváth Ferenc csapatát, hiszen az NB II-ben nem játszhatnak légiósok – így Eke Uzoma, Irakli Maiszuradze, Juri Habovda, Ante Batarelo, Lasa Sindagoridze és Bacsana Arabauli is távozik –, de több klub érdeklődik Sigér Dávid iránt is, Rudolf Gergely pedig a Nyíregyháza sportigazgatója lehet.

Vajda Mezőkövesdre igazolt. Fotó: mezokovesdzsory.hu
Olvasói sztorik