NB I

Urbán Flórián keményen kritizálta Horváth Ferencet

Nem kímélte a balmazújvárosi edzőt a szókimondó korábbi játékos.

Honlapunkon is olvashatták már Horváth Ferenc nyilatkozatát, amit a Ferencvárosi TC elleni utolsó bajnoki után adott a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő trénere az M4 Sportnak. A balmazújvárosi vezetőedző azt mondta, nem jó a bajnokság, rosszak a szabályok, háromszor játszanak egymás ellen a csapatok, ami marhaság, majd kitért a Videotonra is, amely erősen tartalékosan állt fel Diósgyőrben.

Mi lenne akkor, ha a Fradi és a Videoton is a bajnoki címért játszott volna és én felállítottam volna a csapatomat a Fradi ellen hat ifi játékossal? Vérig lennének sértve és olvashatnám az újságokban, hogy én milyen szar ember vagyok. Körbe lehet menni és végignézni, hány ember életét szarták el! Biztos, hogy nem ezen a meccsen ment el, benn lehetett volna maradni máskor is, de jó lenne egy tiszta focit játszani Magyarországon – nyilatkozta a tréner.

A 24.hu kiszúrta a korábbi magyar válogatott játékos, Urbán Flórián Facebook-posztját, amiben keményen odaszól Horváth Ferencnek. Urbán szerint Horváthnak nem kellene reklamálnia, mivel öt év alatt a hatodik NB I-es klubnál dolgozik, és egyiknél sem ért el eredményt.

Ferike, hidd el, nekem emberileg semmi bajom veled! De a rendszerrel igen, amelynek farvízén evezgetsz évek óta, de most szidod. A nyilatkozataidat hallva azt kell gondolnom, nem tiszta a magyar futball. Elárulnád, hogy mire gondoltál? Hiszen te berken belüli vagy, biztos tudsz ennél konkrétabb lenni. Te is tudod, tisztaság akkor lesz a magyar futballban, ha a pina dalol – zárta gondolatait a szókimondó korábbi labdarúgó.

A bejegyzés egyébként már nem található a korábbi 40-szeres válogatott Urbán Facebook-oldalán.

címlapfotó: pfla.hu

24.hu/sport
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik