NB I

Fővárosi riválistól erősített az MTK – hivatalos

Erős kerettel szeretnének nekivágni a következő szezonnak.

Az MTK hivatalos oldalán erősítették meg a hírt, leigazolták a fővárosi rivális Budapest Honvéd jobbhátvédjét. George Ikenne-King Patricket.

George, 2012 nyarán érkezett a Honvéd csapatához, ahol az elmúlt hat évben alapemberré vált a védelemben. Összesen 119 bajnoki mérkőzésen lépett pályára. Tagja volt a 2016-17-es szezonban bajnoki címet elérő kispestieknek. A nigériai játékos a következőképp vélekedett a váltásról:

Hat éve játszom Magyarországon, többször jártam itt ellenfélként, így tudom, hogy az MTK különleges klub, amely rengeteg trófeát nyert. Azért választottam az MTK-t mert nagyon tetszett a sportigazgató által felvázolt terv, amelynek szeretnék részese lenni.”

Címlapkép: MTK Facebook

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.