NB I

Megvan az új diósgyőri csodatevő?

Tajti József hétfőn áll munkába.
 

A Diósgyőri VTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy a hétfői naptól ifj. Tajti József tölti be a sportigazgatói pozíciót, aminek a feladatait az április végi távozásáig Bódog Tamás vezetőedző látta el.

Tajti korábban vezette a Puskás Akadémia és az FTC utánpótlásának szakmai munkáját, valamint instruktorként dolgozott az MLSZ edzőképzésében is, legutóbb a Kárpát-medencei Akadémiai Rendszer szakmai igazgatójaként 6 országban (Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia) található egyesületekben irányította az utánpótlás-képzést saját szakmai koncepciója alapján.

Ifj. Tajti József Diósgyőrben sportigazgatóként az első és második, valamint a női csapat hosszú távú játékos-politikájának kialakításáért, és a napi teendők koordinálásáért felelős. Feladata a DVTK filozófiájának és stílusának betartatása is, továbbá részt vesz az alközpontok sportszervezeti munkájában is.

Az új sportigazgató első nyilatkozatában elmondta, elképzelései szerint 3-5 éven belül elérik, hogy az első csapat keretének 50, később 60-70 százaléka a régióból származó saját nevelésű játékosból álljon, és érezhessék a szurkolók, hogy valóban övék a csapat.

ifj. Tajti József az új sportigazgató. Fotó és címlapfotó: dvtk.eu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik