NB I

Ferencváros: még egy elbukott bajnokság

Ismét szomorkodnak a zöld-fehérek.

Péntek késő délután rendezték a női labdarúgó NB I fináléjának harmadik, azaz mindent eldöntő összecsapását a Ferencvárosi TC és az MTK Budapest között – az első meccsen a kék-fehérek nyertek 3-1-re, a másodikon a Fradi győzött 1-0-ra.

A Kocsis Sándor Sportközpont lelátóján szurkolt az ezüstérmes Ferencváros férfi csapatából Dibusz Dénes, Batik Bence, Lovrencsics Balázs és Böde Dániel is, ám az ő jelenlétük sem segítettek a zöld-fehéreknek.

M4 Sport

Az első félidőben csak helyzetekig jutottak a csapatok, gól nem született, a fordulás után viszont hármat is láthatott a szépszámú közönség.

Az 53. percben Poljak kapott remek indítást, majd megszerezte a vezetést a Ferencvárosnak. A zöld-fehérek azonban nem örülhettek sokáig, két perccel később máris jött az egyenlítés a túloldalon, Tóth Barbara fejelt a hazai kapu jobb oldalába.

Ancelotti sejti, hol folytatja Ronaldo
Jön az újabb nagy madridi bejelentés?

A mindent eldöntő gól a 65. percben született, és ezt is Tóth szerezte. Az MTK játékosa a szögletet követően Pinczi keresztbe fejelt labdájára csapott le, előbb még kapufát fejelt, majd közelről bekotorta. Ferencvárosi részről nem érkezett válasz, így 2-1-es győzelemmel az MTK Budapest lett a 2017-18-as női bajnokság aranyérmese, azaz megvédte a címét.

Nagy csatában győzött az MTK. Fotó és címlapfotó: fradi.hu
Olvasói sztorik