NB I

Lipták élesen bírálta saját csapatát

A DVTK játékosa szerint haladás, hogy a Fradi ellen rúgtak egyet kapura.

Sorsdöntő mérkőzésen fogadja a hétvégén a Diósgyőri VTK a Videotont az NB I utolsó fordulójában, ám az utolsó helyen álló miskolciak számára a három pont begyűjtése sem jelentené automatikusan a bennmaradást, ehhez a riválisok pontvesztése is kellene. A 19-szeres magyar válogatott hátvéd az M4 Sportnak kritikusan értékelte csapata tavaszi szezonban nyújtott teljesítményét.

Ez a félszezon úgy, ahogy van: kuka – idézi Liptákot az m4sport.hu – Mind csapatszinten, mind egyénileg kritikán aluli a teljesítményünk. Sajnos most már nem csak rajtunk múlik a bennmaradás, de ezt az utolsó lehetőséget még szeretnénk megragadni, és a hétvégén megverni a Videotont, és akkor bízzunk abban, hogy a többi csapat olyan eredményt fog elérni, hogy sikerül bennmaradnunk az első osztályban.

Mourinho beintett a Realnak, ezért mondott le Zidane
A csütörtöki nap legizgalmasabb hírei.

Fernando együttese tavasszal mindössze két mérkőzést nyert meg, két döntetlenje mellett pedig kilencszer vesztesként hagyta el a pályát, így az előző szezonhoz hasonlóan ismét az utolsó fordulóban dől el, hogy bennmarad-e az első osztályban a Diósgyőr.

Haladás, hogy a Fradi ellen rúgtunk egyet kapura. Nem vagyunk egyszerű helyzetben: mindig kapunk gólt, viszont sosem rúgunk, így nem fog kijönni sehogy a három pont – mondta bölcsen a DVTK védője.

Lipták kemény kritikát fogalmazott meg. Fotó és címlapfotó: dvtk.eu
Olvasói sztorik