NB I

Bódog újra NB I-es csapatot vezethet

Debrecenben köthet ki a korábbi diósgyőri tréner.

Április végén menesztették a kiesés ellen küzdő Diósgyőri VTK vezetőedzői posztjáról Bódog Tamást, aki a Miskolcon eltöltött valamivel több mint egy év alatt jó kapcsolatot alakított ki a drukkerekkel, így távozása nagy port kavart. A 24.hu cikke szerint azonban úgy tűnik, a 47 éves tréner nem marad sokáig munka nélkül, a következő idényt nagy valószínűség szerint újra az NB I-ben kezdheti el.

A lap azt írja, Bódog a napokban visszatért Magyarországra, miután vezetőedzői ajánlatot kapott egy élvonalbeli klubtól, mégpedig a DVSC-től.

Debrecenről hallott? Akkor többet tud mint én. Más csapatokról is halottam, mely érdeklődik irántam. Az a helyzet, hogy jelen pillanatban Nyugat-Európában pályaedzőként tudnék dolgozni – s erre lenne is lehetőségem –, de én vezetőedző szeretnék lenni, és erre Magyarországon van most a legnagyobb esélyem. Több mint valószínű, hogy itt fogok kikötni, persze bármilyen csapatot én sem szeretnék elvállalni – mondta a korábbi Bundesliga-játékos, a Németországban és Dániában is edzősködő Bódog.

Kassai az NB I helyett Ronaldónak fúj
A hétvége szuperrangadóját vezeti a magyar spori.

A szakember hozzátette, azért jött haza Magyarországra, hogy itt valamit letegyen az asztalra egy csapat élén. Úgy véli, a Bundesligába csak úgy lehet visszakerülni, ha sikert ér el, márpedig a diósgyőri munka vége nem nevezhető sikertörténetnek.

Hiába mondták többen, hogy jól dolgoztam, ez a kutyát sem érdekli, csak az, ha eredményt tudok felmutatni – mondta Bódog a 24.hu oldalnak.

Bódog visszatérhet az NB I-be. Fotó és címlapfotó: dvtk.eu
Olvasói sztorik