NB I

Kovács Zoltán szerint a Vidi mindenben jobb volt a Fradinál

A fehérváriak sportigazgatója hozzátette, már az előző kiírásban is megérdemelte volna a Videoton az aranyérmet.
 

A Népszavának adott interjút a Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán, akinek remekül sikerült az előző hét, hiszen előbb szerdán a korábbi csapata, az Újpest Magyar Kupát nyert, majd a fehérváriak legyőzték a Budapest Honvédot az utolsó előtti fordulóban, így matematikailag is bajnokok lettek.

A vezető úgy véli, a magyar labdarúgás akkor fog előrelépni, ha minden klub úgy lesz felépítve, mint a Videoton, idővel pedig szeretnének majd a futballpályán is arra a szintre elérni, ahol a klubstruktúra működése tart. Kovács Zoltánnak azt a kérdést is feltették, hogy látja, miben volt jobb a bajnokcsapat a Ferencvárosnál?

Itt a gól, melyet „hivatalosan” szebbnek ítéltek Bale ollózásánál – VIDEÓ
A BL-idény legszebb találatai közt rangsorolt az UEFA.

Mindenben – felelte egy szóval a korábbi újpesti közönségkedvenc, majd azért bővebben is kifejtette az álláspontját. – Az ország legnépszerűbb, és ilyen értelemben a legerősebb klubját, a Ferencvárost győztük le, ami hatalmas fegyvertény. Én elég sokat futballoztam Magyarországon, pontosan tudom, hogy mit jelent legyőzni a Ferencvárost. Ha nem vagy jobb a Fradinál, annak mindig van valami következménye, mi viszont most sokkal jobbak voltunk, ez elmondhatatlan boldogság.

Kovács hozzátette, már tavaly is megérdemelte volna az elsőséget a Videoton, hiszen akkor is legyőzték a Ferencvárost és az idén is. A nyári erősítésekkel kapcsolatban a sportigazgató megjegyezte, megvannak a terveik, folyamatosan dolgoztak és dolgoznak, szeretnék tovább építeni a csapatot.

Hatalmas bulit csapott a Videoton a bajnoki cím után. Fotó és címlapfotó: vidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik