NB I

Több ajánlatot is kapott a Videoton vezetőedzője

Marko Nikolics elismerte, az elmúlt időszakban voltak megkeresései, de nem távozik Székesfehérvárról.

Marko Nikolics vezetőedző az M4 Sport pénteki Játékoskijáró című műsorában eloszlatta azokat a pletykákat, amik szerint a Videotont elhagyva a Partizan Beogradhoz szerződik. Azt elismerte, hogy többek között a belgrádi klubtól is kapott ajánlatot, de – mint mondta – egy projekt miatt érkezett Székesfehérvárra.

Nikolics három évig irányította a Partizant, amellyel szép sikereket ért el, így nem meglepő, ha szóba került a neve a szerb csapatnál – foglalja össze az M4Sport.hu.

– A felmerült pletykákból semmi sem igaz – kezdte a Videoton vezetőedzője, akinek a következő mondataiból azért kiderült, hogy valami valóságalapja mégiscsak volt a híreszteléseknek. – Először is, természetesen kaptam ajánlatokat, és az is igaz természetesen, hogy a Partizán is érdeklődött irántam, hiszen három sikeres évet töltöttem ott el. Igaz, hogy akartak engem, de semmi más nem valós az egészből – tette hozzá.

Az edző azt mondta, hogy több helyről is kapott ajánlatokat, Európából és Keletről is, de egyelőre nem akar távozni a Videotontól. Magyarázattal is szolgált: „Egy projekt miatt érkeztem ide.”

Nikolics nem tervezi, hogy klubot vált Fotó: vidi.hu

Nikolics a székesfehérvári klub több munkatársával is közölte, hogy mi a helyzet. – Nagyon nyíltan és egyenesen beszéltünk. Tartottunk egy értekezletet is, napi szinten beszélünk a hosszabbításról, de még nem írtunk alá semmit – nyilatkozta a szakvezető, akinek még egy év hátravan a szerződéséből.

Az új szerződés részleteinél lényegesebbnek tartja a Vidi-edző, hogy a híresztelések nem befolyásolták az együttes teljesítményét.

– Ami a legfontosabb, hogy ebből az egészből semmi nem látszott a csapat játékán, mert őszintén beszélek a játékosokkal. Ezek csak pletykák, amiket néhány újság lehoz, többnyire egyetlen forrásra hivatkozva. Engem azonban egyetlen médium sem keresett meg, pedig a sajtófőnökön keresztül mindig elérhető vagyok, így inkább úgy látom, hogy sokkal egyszerűbb pletykákkal megtölteni egy címlapot, mint utánajárni a híreknek – mondta Nikolics.

A beszélgetésről készült felvétel itt tekinthető meg.