NB I

Dzs­u­dzsákot rajtakapták, magyar celebbel randizik – FOTÓ

A magyar válogatott labdarúgó, Dzsudzsák Balázs a Ripost szerint régóta szingli, és mivel arra készül, hogy hazaköltözik Magyarországra, nem lenne meglepő, ha barátnőt is inkább itthonról választana magának.

A lap újságírója szerdán épp a Four Seasons Hotelnél járt, és észrevette, amikor a focista a luxusautójával begördült a hotel bejáratához, majd egy közeli étterem teraszán két ismerősével iszogatni kezdett.

Alig néhány perc múlva Megyeri Csilla is csatlakozott hozzájuk. A Nagy Duett sztárja hatalmas mosollyal az arcán épp Balázs mellett foglalt helyet. Az esetről készült fotókon jól látszik, hogy a lány nagyszerűen érezte magát Dzsudzsák társaságában.

A bökkenő csak az, hogy Csillának évek óta komoly kapcsolata van… A szerelmespár nagy sikert aratott a nézők körében az Ázsia Expresszben, de az már a műsor alatt kiderült, nem felhőtlen a viszonya Zsoltival.

Itt a szűkített keret! Ifikkel és elfelejtett játékossal próbálkozik a magyar válogatott
Ismét megkeverte a lapokat a belga szakember. Mutatjuk a szűkített névsort.

Talán a férfi féltékenysége miatt a lány egyetlen, Dzsudzsák Balázzsal készült közös fotót sem posztolt Instagram-oldalán, pedig szinte élete minden pillanatát megosztja a világhálón.

A lap megkereste Megyeri Csillát is, meséljen a kellemes délutánról, de nem kívánt nyilatkozni. Azt tehát egyelőre nem lehet tudni, hogy Csilla és Dzsudzsák Balázs között többről van-e szó egyszerű ismerkedésnél.

Fotó: Ripost
Fotó: Ripost
Olvasói sztorik