NB I

Nebojsa Vignjevics: A legnagyobb hibám az volt, hogy az Újpesthez jöttem – VIDEÓ

Különleges nyilatkozat az Újpest kupagyőzelmet ünneplő vezetőedzőjétől.

Az Újpest FC győzött a Magyar Kupa szerdai döntőjében, miután 2-2-es rendes játékidőt és hosszabbítást követően tizenegyesekkel 5-4-re jobbnak bizonyult a Puskás Akadémia csapatánál. Nebojsa Vignjevics, a története 10. kupadöntőjét megnyerő Újpest mestere a szurkolókra és játékosaira is büszke, főként azért, mert jobb egyéni képességekkel rendelkező ellenfelet tudtak legyőzni. A szerb szakember az M4 Sportnak elárulta, a klubnál töltött öt évet egy picivel többnek érzi.

– Az utolsó lövéssel nyertük meg a mérkőzést, rendkívül keményen dolgoztunk, kialakítottuk a helyzeteinket. Ahogyan korábban mondtam, az a képesség, amellyel a Puskás Akadémia játékosai rendelkeznek, az Újpest viszont kevésbé, ezúttal is megmutatkoztak. Nagyon kevés terület elég nekik ahhoz, hogy könnyű gólokat szerezzenek, nálunk ez nincs meg. A legfontosabb, hogy nyertünk, arra senki nem fog emlékezni, hogyan tettük. Büszke vagyok a játékosaimra és a szurkolóinkra is, mindenkinek gratulálok, köszönettel tartozom a családomnak. A legnagyobb hibám az volt, hogy az Újpesthez jöttem, mert öt év alatt huszonötöt öregedtem. Csodálatos érzés nyerni, csak az tudhatja milyen, aki már átélte.

Nebojsa Vignjevic nyilatkozata a kupadöntő után

Nebojsa Vignjevics: „A legnagyobb hibám az volt, hogy az Újpesthez jöttem, mert 5 év alatt 25-öt öregedtem. De boldog vagyok és büszke, csodálatos érzés.”

Közzétette: M4Sport – 2018. május 23.

Olvasói sztorik