NB I

Női NB I: a Fradi megverte az MTK-t, a harmadik meccs dönt a bajnoki címről

Tizenegyesből volt eredményes a zöld-fehér csapat.

A női bajnokság élvonalának döntőjében a két győzelemig tartó párharc első mérkőzésén a Ferencváros 3-1-es vereséget szenvedett az MTK ellen, így a második mérkőzésen a zöld-fehérek az életben maradásért küzdöttek az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Az első félidőben nem láthattak gólt a nézők, igaz ehhez nagyon közel járt a hazai együttes, már a találkozó elején Berman cselezte be magát a tizenhatoson belülre, majd lövése a kapufát találta el. A másik oldalon kevés veszélyt alakított ki a Fradi ebben a játékrészben, de a fordulás után már bátrabban játszottak Dörnyei Balázs vezetőedző lányai.

Ronaldo a visszavonulásról beszélt, eldőlt Griezmann sorsa
Csütörtökön is pörgött a nemzetközi piac.

Ennek pedig meg is lett az eredménye, a 48. percben Mosdóczit buktatásáért járt a tizenegyes, amit maga a sértett értékesített, 0-1. Ez a gól megnyugtatta a fradistákat, akik magabiztosan védekeztek, elől pedig közel jártak az újabb találathoz, előbb Szabó, majd Pusztai révén – utóbbi a kapufát találta el.

A hajrában kisebb fölénybe került az MTK, de nagy helyzetig nem jutott, így a végeredmény 0-1 maradt – harmadik találkozó dönt a bajnoki cím sorsáról.

A második meccset megnyerte a Fradi. Fotó és címlapfotó: fradi.hu
Olvasói sztorik