NB I

Hemingway a fél Honvédot lecserélné

Őrült tisztogatásba kezdhet a tulajdonos.

Már megszokhatták a Honvéd-szurkolók, hogy a klub tulajdonosa, George F. Hemingway igyekszik személyesen is kapcsolatot tartani a szimpatizánsokkal és időről időre élő videochat keretein belül válaszol a kérdésekre. Ezúttal sem volt másképp péntek délután, amikor is a kispestiek vezetője több olyan kérdésre is konkrét választ adott, ami a játékosok jövőjével kapcsolatos.

Zidane már nyíltan beszél Neymarról; Iniesta mindenkit átver?
Erős a pénteki kínálat, mutatjuk a kihagyhatatlan híreket.

Bobálnak és Kingnek lejár a szerződése, ők távozni fognak. Ami Davide Lanzafamét illeti, nem szívesen adnám el másik NB I-es csapatnak, de ha külföldről érkezik visszautasíthatatlan megkeresés, megfontoljuk… Ha eladunk valakit, például Eppel Mártont a támadósorból, akkor őt is pótolni kell… – mondta Hemingway.

A szókimondó üzletember az érkezők helyzetére is kitért, elmondta, hogy szeretné megerősíteni a védelmet, középre két embert hozna, a bal szélre egyet, valamint  támadó középpályást is szívesen látna. Ha rajta múlik, öt-nyolc játékost igazolna a Honvéd a nyáron. Szurkolói kérdésre azt is megjegyezte, hogy Vadócz Krisztián, Vécsei Bálint és Zsótér Donát leigazolására sincs esély.

Hemingway két játékostól már tuti megválik. Fotó és címlapfotó:honvedfc.hu
Olvasói sztorik