NB I

Megműtötték a Videoton válogatott játékosát, vége a szezonjának

Kedden történt a beavatkozás.

A bajnoki hajrában már nem számíthat védőjére a szakmai stáb, de a nyári felkészülést – a tervek szerint – százszázalékos állapotban kezdheti el – írja Szolnoki Rolandról a Vidi.hu.

A Fradi egyik legjobbjával erősítene a hatszoros német bajnok
Nyáron továbbáll a zöld-fehérek alapembere?

– Sportterhelésre kialakult alhasi panaszok miatt alapos vizsgálaton esett át Szolnoki Roland. Ezen a vizsgálaton mindkét oldali sportsérvet találtunk, és mivel a panaszok már zavarták terhelés közben, ezért úgy döntöttünk, hogy a műtétet most, a szezon végén végezzük el annak érdekében, hogy a nyári felkészülést már százszázalékos állapotban kezdhesse el június második felében. Dr. Zsoldos Péter kedden a győri Egynapos Sebészeten operálta meg játékosunkat, aki szerdán már el is hagyhatta az intézményt és a következő napokban otthon lábadozik, majd pedig körülbelül egy-két hét elteltével elkezdheti a rehabilitációs munkát – nyilatkozta dr. Kovács Tibor csapatorvos.

– Kedden műtöttek meg Győrben, szerda délelőtt pedig már haza is utazhattam. Jelenleg Móron, a testvéremnél vagyok és egyelőre még nehézkesen tudok felülni, vagy sétálni, de remélhetőleg pár nap, és ezek a mozdulatok már fájdalom nélküliek lesznek. A héten visszamegyek kontrollra Győrbe, ezt követően egyeztetnek a csapatorvossal, hogy mikor kezdhetem el a rehabilitációt. Ami a legfontosabb, hogy a nyári felkészülést teljesen egészségesen tudjam elkezdeni – árulta el Szolnoki Roland.

Szolnoki Rolandot már ki is engedték a kórházból Fotó: vidi.hu
Olvasói sztorik