NB I

Újabb nagy csapás érte az NB I kiesőjelöltjét

Remili Mohamedet műteni kellett.

A Vasas FC hivatalos beszámolójából kiderül, hogy Remili Mohamed jobb térdét szerdán Siófokon megműtötték. Mindez azt jelenti, hogy az angyalföldiek csapatkapitánya az utolsó négy fordulóban nem játszhat.

A Vasas jelenleg tizenegyedik, azaz kiesőhelyen tanyázik az élvonalban. Hétvégén a Ferencváros otthonába látogat, majd a Videotont és a Haladást fogadja, a szezont pedig a Honvéd vendégeként zárja az Oenning-csapat.

– Már december óta szenvedtem nagyon erős fájdalmakkal, de Michael Oenning vezetőedzőnk kérésére és a csapat iránt érzett felelősségvállalásból akkor nem műtettem meg a térdemet, kitartottam fájdalomcsillapítókkal, és játszottam. Az elmúlt hetekben szinte már elviselhetetlen kínjaim voltak, és emiatt nem tudtam a tőlem elvárható szinten teljesíteni. Ha most nem műtenek meg, akkor sem tudtam volna már játszani a hátralévő meccseken. Az artroszkópos beavatkozás során a jobb térdizületemet tisztították ki. Aki átesett már ilyenen, az igazolhatja, hogy ez milyen erős fájdalommal jár. A műtét jól sikerült. Majzik doktor szerint a térdem jobb lesz, mint volt „újkorában”. Ezután pár hét pihenés, véralvadásgátló injekció kúra, jegelések és gyógytorna vár rám. Nagyon drukkolok a fiúknak, hogy a hátralévő meccseken ki tudjuk harcolni a bennmaradást – fogalmazott Remili.

Remilit elveszítette a Vasas. Fotó: vasasfc.hu

címlapkép: vasasfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik